Room for rent: no longer available Willemskade in Zwolle

  • 13 m2
  • 1 room
  • 05 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Zwolle. You can contact the advertiser if you have any questions.

Per 1 maart (in overleg) komt een mooie lichte kamer vrij in een huis voor starters aan de Willemskade in Zwolle. Het betreft een kamer van ongeveer 13m2, met een eigen wasbak en uitzicht op de achtertuin. Het bed op de foto’s is 220x180, dus niet helemaal illustratief qua ruimte.

Het is een mooi groot huis met een gemeenschappelijke moderne keuken, grote woonkamer met eettafel, banken en beamer, 2 toiletten en een badkamer. Elke week komt de schoonmaakster langs. Ook hebben we een fijne voor- en achtertuin met veel zon. Het ligt op 5 minuten lopen van station en centrum, en 1 minuut van de Jumbo. Je woont met 5 andere huisgenoten, zowel mannen als vrouwen in de leeftijd van 24-30 jaar. Kosten bedragen 460 euro inclusief schoonmaakster!

We zijn op zoek naar een vrouwelijke huisgenoot van minimaal 23 jaar die (bijna) werkend is. We vinden het leuk om regelmatig met elkaar te eten, sporten, een serie te kijken of in het weekend te borrelen (als het weer kan in de stad), maar iedereen heeft ook zijn eigen leven. Het is met nadruk geen studentenhuis.

Op 25 januari organiseren we een kijk / kennismakingsavond. De vorm hangt af van de COVID-19 maatregelen. Als je interesse hebt in de kamer, stuur een berichtje met wat informatie over jezelf; dan hoor je snel van ons!

Read more with an subscription!

General information

City Zwolle
District/Neighbourhood: Binnenstad-Zuid
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: 5
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
Shared balcony
Smoking inside
Shared bicycle storage
Free parking
Cleaning service
Shared terrace
Shared yard
Dishwasher
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: 23
Maximum age: 36
Gender: Vrouw
Status: Starter
Show on map