Kamer huren: niet meer beschikbaar Willemskade in Zwolle

  • 13 m2
  • 1 kamer
  • 28 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Zwolle. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per 1 maart (in overleg) komt een mooie lichte kamer vrij in een huis voor starters aan de Willemskade in Zwolle. Het betreft een kamer van ongeveer 13m2, met een eigen wasbak en uitzicht op de achtertuin. Het bed op de foto’s is 220x180, dus niet helemaal illustratief qua ruimte.

Het is een mooi groot huis met een gemeenschappelijke moderne keuken, grote woonkamer met eettafel, banken en beamer, 2 toiletten en een badkamer. Elke week komt de schoonmaakster langs. Ook hebben we een fijne voor- en achtertuin met veel zon. Het ligt op 5 minuten lopen van station en centrum, en 1 minuut van de Jumbo. Je woont met 5 andere huisgenoten, zowel mannen als vrouwen in de leeftijd van 24-30 jaar. Kosten bedragen 460 euro inclusief schoonmaakster!

We zijn op zoek naar een vrouwelijke huisgenoot van minimaal 23 jaar die (bijna) werkend is. We vinden het leuk om regelmatig met elkaar te eten, sporten, een serie te kijken of in het weekend te borrelen (als het weer kan in de stad), maar iedereen heeft ook zijn eigen leven. Het is met nadruk geen studentenhuis.

Op 25 januari organiseren we een kijk / kennismakingsavond. De vorm hangt af van de COVID-19 maatregelen. Als je interesse hebt in de kamer, stuur een berichtje met wat informatie over jezelf; dan hoor je snel van ons!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Zwolle
Wijk/buurt: Binnenstad-Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Schoonmaker
Gedeeld terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 23
Maximum leeftijd: 36
Geslacht: Vrouw
Status: Starter
Tonen op kaart