Kamer huren: niet meer beschikbaar Oosterlaan in Zwolle

  • 20 m2
  • 1 kamer
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Zwolle. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruime studentenkamer in het levendige Zwolle.

Ben jij op zoek naar een gezellige studentenkamer in het bruisende Zwolle? Dan is deze kamer aan de Oosterlaan perfect voor jou! Gelegen in een karakteristiek pand uit 1910, biedt deze ruime kamer alles wat een student nodig heeft. Met een eigen keuken in de kamer en gedeelde faciliteiten zoals een badkamer, toilet en wasmachine, ben je van alle gemakken voorzien.

Ligging en wijk
De Oosterlaan ligt in het hartje van Zwolle, waardoor je binnen enkele minuten in het centrum bent. Hier vind je talloze winkels, restaurants en cafés waar je kunt genieten van de levendigheid van de stad. Ook de hogeschool en universiteit zijn op fietsafstand bereikbaar. Daarnaast is de ligging van de Oosterlaan ideaal voor studenten, aangezien je binnen no-time bij het station bent.

Kamervoorzieningen
De kamer beschikt over een eigen keuken, waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden. De gemeenschappelijke achtertuin biedt de perfecte gelegenheid om samen te relaxen of een gezellige BBQ te organiseren met je medestudenten. In het pand zijn er gedeelde faciliteiten zoals een badkamer, toilet en wasmachine, waardoor je nooit hoeft te wachten en altijd fris en fruitig naar college kunt gaan.

Huurprijs en beschikbaarheid
De huurprijs voor deze gezellige studentenkamer bedraagt €550,- per maand, inclusief nutsvoorzieningen. Daarnaast wordt er een waarborgsom van één maand huur gevraagd. De kamer is per direct beschikbaar, zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe stekje.

Open bezichtiging
Wil je graag een kijkje nemen? Dat kan! Er is een open bezichtiging gepland op 30 januari 2024 tussen 11:00 - 11:30 uur. Let wel op dat je je van tevoren aanmeldt en bevestiging ontvangt. We verwelkomen je graag!

Kortom, ben jij op zoek naar een gezellige studentenkamer in het hartje van Zwolle met alle benodigde voorzieningen? Dan is deze kamer aan de Oosterlaan dé perfecte keuze voor jou. Wacht niet langer en neem snel contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Voor je het weet heb jij je ideale studentenplekje gevonden waar je kunt genieten van alles wat Zwolle te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Zwolle
Wijk/buurt: Stationsbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart