Kamer huren: niet meer beschikbaar Oosterlaan in Zwolle

  • 8 m2
  • 1 kamer
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Zwolle. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Studentenkamer in Zwolle - Kom langs tijdens de open bezichtiging op 30 januari 2024!

Adres
Dit gezellige studentenverblijf is gelegen aan de Oosterlaan in Zwolle. Met een centrale ligging en de nabijheid van talloze voorzieningen, is dit dé ideale locatie om te wonen tijdens je studie.

Type
Deze studentenkamer biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel te studeren en te ontspannen. Het is een knusse kamer van 8 m2, perfect voor een student die op zoek is naar een betaalbare en praktische woonruimte.

Voorzieningen
In deze studentenkamer deel je de keuken, de badkamer en het toilet met medestudenten. Daarnaast is er ook een gedeelde achtertuin waar je gezellig kunt genieten van het buitenleven. Alle nutsvoorzieningen, zoals gas, water en elektra, zijn inbegrepen in de maandelijkse huurprijs van €345,-, waardoor je geen onverwachte kosten hebt. De waarborgsom bedraagt één maand huur.

Open bezichtiging
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag deze studentenkamer bezichtigen? Dat kan! Er staat een open bezichtiging gepland op 30 januari 2024 tussen 11:00 - 11:30 uur. Om ervoor te zorgen dat we iedereen kunnen ontvangen, vragen we je vriendelijk om je vooraf aan te melden en een bevestiging te ontvangen. We kijken er naar uit om je persoonlijk te verwelkomen en je de mogelijkheid te bieden om een goede indruk te krijgen van deze fijne woonruimte.

Doelgroep
Deze studentenkamer is speciaal ontworpen voor studerenden. Of je nu net begint aan je studie of al vergevorderd bent, deze kamer biedt de perfecte omgeving om je te concentreren op je academische doelen. Daarnaast draagt het sociale aspect van het delen van faciliteiten bij aan een gezellige en inspirerende studentenomgeving.

Interesse?
Als deze studentenkamer je aanspreekt, wacht dan niet te lang en kom langs tijdens de open bezichtiging. Dit is een uitgelezen kans om in een prettige en betaalbare woonruimte te wonen tijdens je studie in Zwolle. Neem contact met ons op om je aan te melden voor de bezichtiging en ontvang de bevestiging. Tot snel!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Zwolle
Wijk/buurt: Stationsbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart