Kamer huren: niet meer beschikbaar Oosterlaan in Zwolle

  • 15 m2
  • 1 kamer
  • 28 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Zwolle. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Fantastische studentenkamer te huur tegenover het treinstation in Zwolle!

Check deze studentenkamer in Zwolle aan de Oosterlaan. Superhandig, want 't is pal tegenover het treinstation. Toplocatie, toch? Voor €422,- per maand, inclusief alle nutsvoorzieningen, heb jij hier je eigen plekje. De waarborgsom bedraagt één maand huur.

Shared is caring! Hier deel je de douche, keuken en toilet met je huisgenoten. Gezellig, toch? En alsof dat nog niet genoeg is, is er zelfs een achtertuin waar je lekker kunt relaxen na een dagje studeren.

Ben jij een student die op zoek is naar een tof stekkie in Zwolle? Dan is dit dé spot voor jou! Wacht niet te lang, want voor je 't weet is deze kamer weg. Interesse? Laat van je horen en wie weet ben jij straks de gelukkige bewoner van deze te gekke studentenkamer vlakbij het station!

Kom gerust langs op de open bezichtiging op woensdag 1 mei tussen 11:15 - 11:45 uur. Meld je van tevoren aan via de mail of de advertentie, en na bevestiging ben je van harte welkom om een kijkje te nemen. Let op: telefonische afspraken worden niet gemaakt, dus zorg ervoor dat je je aanmeldt via de juiste kanalen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Zwolle
Wijk/buurt: Stationsbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart